Ga terug

Oktober Kindermaand 2019

 

 

Oktober Kindermaand behoort, dankzij al die enthousiaste culturele- en erfgoedinstellingen, al sinds jaren tot de meest succesvolle educatieve activiteiten in de provincie Groningen.

 

 

 

De activiteiten zijn te vinden op www.kindermaand.nl. Sommige instellingen bieden in de herfstvakantie ook doordeweeks activiteiten aan.  De doordeweekse activiteiten worden niet opgenomen op de kindermaandwebsite maar plaatsen wij wel op de UIT-agenda.

Wat doet Erfgoedpartners?
Wij verzorgen de algemene publiciteit waarbij de organisaties natuurlijk hun eigen publiciteit kunnen regelen.

Stickerkaarten
Ook dit jaar zijn er onder alle basisscholen in de provincie speciale stickerkaarten uitgedeeld. Door deel te nemen aan activiteiten kunnen kinderen stickers verdienen, bij de derde sticker krijgen ze een prijsje.

Voedselbank-kaarten
Ook dit jaar zijn de voedselbanken in Groningen weer betrokken bij Oktober Kindermaand. De speciale kaart geeft één volwassene recht op vrij entree voor een Oktober Kindermaand-activiteit. De entreekosten voor volwassenen met deze kaart kunnen door de deelnemende instellingen bij Erfgoedpartners worden gedeclareerd.

Evaluatie
Voor de organisatie is het waardevol als wij een goed totaalbeeld van Oktober Kindermaand 2019 krijgen. Daarom vragen wij aan de deelnemende organisaties om een aantal zaken in een evaluatieformulier bij te houden. Dit formulier krijgen ze toegestuurd nadat de activiteiten zijn aangemeld.

 

Vragen?
Met vragen of voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erfgoedpartners via:

www.erfgoedpartners.nl / 050 313 00 52 / kindermaand@erfgoedpartners.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Persbericht: Oktober Kindermaand 2019 halverwege

Poster Oktober Kindermaand 2019

Aanmelden