Ga terug

MOI! Magazine

Naast nieuws en activiteiten in de Meertmoand brengen Centrum Groninger Taal & Cultuur | Erfgoedpartners het hele jaarDe voorkant van de flyer over MOI! Magazine door Groninger taal, cultuur en erfgoed onder de aandacht via diverse publicaties, zoals Erfgoednieuws, Erfgoedloper, Klankjuwelen, Erfgoededucatie Uitgelicht en de Zelfzwichter.

Dit najaar komt er een nieuw tijdschrift bij: MOI! In dit themamagazine zetten we de Groninger taal en cultuur,  en de streek- en taalactiviteiten die het komend jaar plaats gaan vinden in de schijnwerpers. Met achtergrondverhalen, interviews, literaire bijdragen, aandacht voor streektaalmuziek en -cultuur in Groningen in de breedste zin.

MOI! Verschijnt op 16 november 2024. Uw Grunneger activiteit ook GRATIS zichtbaar in MOI! Magazine? Lever de kopij vóór 2 september aan op www.erfgoednieuws.nl

Deze informatie hebben we minimaal nodig:

  • Naam evenement
  • Datum / Data (looptijd magazine: december 2024 t/m december 2025)
  • Korte omschrijving van maximaal 2 regels
  • Relevante info/links (bijvoorbeeld link of qr code naar / informatie over kaartverkoop, website en/of contactinformatie voor bezoekers)

Informatie die uw organisatie opgeeft op onze website www.erfgoednieuws.nl wordt automatisch doorgeplaatst als u deze voorziet van het label ‘streektaal en cultuur’