Bekijk cursussen op aanvraag

Bekijk geplande cursussen

 

Stilstand is achteruitgang. Dat geldt zeker ook voor erfgoedinstellingen. Voor erfgoedinstellingen is het daarnaast van wezenlijk belang om zichtbaar te zijn en de concurrentieslag aan te kunnen. Deskundigheidsbevordering behoort daarom voor Erfgoedpartners tot een van de kerntaken. Het vergaren van kennis is bovendien niet alleen nuttig maar ook leuk. U vindt hier een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen: van behoud en beheer, rondleiden, inrichten museumwinkels, molengids, adlib, erfgoeddocent, auteursrecht en beeldrecht, kortom ‘alles’ wat bij het werken in een erfgoedinstelling nuttig is.

Als u in het aanbod niet vindt wat u zoekt, kunnen we in overleg met u cursussen op maat aanbieden. Wij hopen dat u dit programma breed binnen uw organisatie wilt verspreiden. Laat u inspireren door onderstaande mogelijkheden en geef uw wensen door aan ons.

De cursussen zijn zowel voor beginners als gevorderden en kunnen bij Erfgoedpartners worden gegeven of op locatie (in company). De duur van de cursussen variëren van een halve dag tot meerdere bijeenkomsten.

Hieronder vindt u het aanbod van onze cursussen. We bieden jaarlijks een selectie aan vooraf geplande cursussen. Bij ‘cursussen op aanvraag’ vindt u onze overige cursussen, die gegeven worden bij genoeg aanmeldingen of bijvoorbeeld als in-company cursus.

Voorwaarden

Algemeen
De cursussen vinden plaats bij Erfgoedpartners of op locatie (in company). Zodra er voldoende aanmeldingen binnen zijn wordt in overleg een cursusdag vastgesteld.

Aanmelding
Voor inschrijving dient u gebruik te maken van het online aanmeldingsformulier.

Betaling en prijzen
Na afloop van de cursus ontvangt u een rekening voor deelname. Cursussen bij Erfgoedpartners kosten voor leden € 75,- per dag per persoon (€ 40,- voor één dagdeel), inclusief consumpties, lunch en cursusmateriaal. De kosten voor een in company cursus (inclusief voorbereiding, reiskosten, reistijd en cursusmateriaal) van één dag zijn gemiddeld € 500,-. Niet-leden betalen voor onze cursussen het dubbele tarief (€ 150,- per dag of € 80,- per dagdeel).

Annuleringsvoorwaarden
Als u na aanmelding toch verhinderd bent, dan horen we dit graag twee werkdagen van tevoren. Bij geen of te late afmelding, zijn wij genoodzaakt het cursusbedrag alsnog in rekening te brengen.

Als een scholingsactiviteit vanwege geringe belangstelling geannuleerd wordt, hoort u dat uiterlijk een week voor de aanvangsdatum. Bij te weinig belangstelling proberen we cursussen te combineren. Mocht u na aanmelding moeten afzien van deelname aan een scholingsactiviteit, dan kunt u iemand anders in uw plaats laten gaan. Meldt u dit wel aan Erfgoedpartners. Kunt u niemand anders in uw plaats laten gaan, dan dient u schriftelijk te annuleren bij Erfgoedpartners.