Klankjuweel is een tijdschrift over Groninger orgels en biedt een inkijkje in de wereld achter het orgel, waar mensen met passie activiteiten organiseren, orgels restaureren of mensen opleiden. Kortom, over allen die bij de orgels betrokken zijn. Achterin het tijdschrift is een overzicht opgenomen van zowel de orgelconcerten in Groningen als in Noord-Duitsland.

Klankjuweel, een uitgave van Erfgoedpartners, verschijnt ieder jaar aan het begin van het orgelseizoen in een oplage van 7.500 exemplaren. In 2019 was er veel aandacht voor de Arp Schnitgerherdenking omdat het 300 jaar geleden was dat de uit Hamburg afkomstige beroemde orgelbouwer Arp Schnitger, die ook veel orgels bouwde voor Groninger kerken, overleed. De Orgelzomer 2019 stond dan ook uitgebreid stil bij deze herdenking. In Klankjuweel 2019 leest u hier alles over. Ook zijn er bijdragen te vinden vanuit Duitsland, waardoor het gedeeltelijk een tweetalig tijdschrift is geworden. De artikelen zijn namelijk ook samengevat in de andere taal.

Het tijdschrift kan hieronder worden besteld. Downloaden is hier mogelijk. Ook kunt u een exemplaar afhalen op het kantoor van Erfgoedpartners, bel dan wel eerst via 050-3130052.

Bestellen Klankjuweel Orgelzomer 2019
U kunt maximaal 6 exemplaren bestellen. Wilt u meer? Neem dan contact op via info@erfgoedpartners.nl
U betaalt alleen de verzendkosten
U betaalt alleen de verzendkosten

Voor bestellingen naar het buitenland, graag contact opnemen met info@erfgoedpartners.nl