Ga terug

Inspiratiebijeenkomst Maand van de Geschiedenis

Nelleke Noordervliet en Marchien den Hertog komen op 5 april naar de Inspiratiebijeenkomst Maand van de Geschiedenis in de Lutherse Kerk in Groningen om erfgoedorganisaties in Noord-Nederland te inspireren activiteiten te ontwikkelen rond het thema: Opstand.

Op het programma staat een panelgesprek waarin drie historici met elkaar in gesprek gaan over opstand in historisch perspectief. In het panel zitten essayist van dit jaar Nelleke Noordervliet, historicus en journalist Marchien den Hertog en historicus Beno Hofman. U kunt deelnemen aan een workshop rond programmering of publieksgericht schrijven. We sluiten af met een toepasselijk avondmaal: een Catalaans walking dinner.

Deze regionale inspiratiebijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Noord Nederland in samenwerking met Historisch Nieuwsblad en Erfgoedpartners.

De kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon voor het avondeten en de drankjes. Wilt u de kosten vooraf overmaken op bankrekeningnummer NL32TRIO 0784 8534 28 ten name van Stichting Erfgoedpartners te Groningen?

Schrijf uzelf en uw collega’s in vóór 27 maart via deze link.