Ga terug

Nieuwe data voor workshops en Kijkje in de Keuken

In de hoop op betere tijden met minder coronabeperkende maatregelen hebben we de twee workshops en de excursie die het afgelopen najaar zouden plaatsvinden, uitgesteld tot het voorjaar 2021. Deze bijeenkomsten zijn zo praktijkgericht dat ze zich helaas niet leenden voor een digitale variant.

Het gaat om de volgende activiteiten:

De workshop digitalisering: vrijdag 23 april 2021
Deze workshop was aanvankelijk gepland op 11 december aanstaande en verhuist nu naar vrijdag 23 april. In de Mennozaal van de Doopsgezinde kerk in Groningen zal docent Bibi Bodegom van 10:00 tot 12:30 uur een workshop geven over Linked Open Data. We borduren voort op het onderwerp Linked Open Data, dat tijdens de eerste workshopmiddag in februari 2020 veel belangstelling trok. De ochtend staat ook open voor wie daar niet bij was.

Werkbezoek ‘Kijkje in de keuken’ Groninger Museum: datum volgt
Een excursie naar het Groninger Museum om te ontdekken wat deze instelling doet aan toegankelijkheid in de breedste zin des woords. Laat u inspireren door oplossingen voor uitdagingen op het gebied van de toegankelijkheid en meerstemmigheid. Zodra een nieuwe datum is vastgelegd informeren wij u onder meer via de Erfgoedloper en onze website.

Adlib-workshop: dinsdag 14 juni 2021
Deze volgeboekte Adlib ‘opfris’ workshop kon eind oktober helaas niet doorgaan wegens coronaperikelen. De nieuwe datum van de cursus is dinsdag 14 juni aanstaande van 10:00 tot 16:30 uur. De locatie is de Doopsgezinde kerk aan de Oude Boteringestraat in Groningen. De cursisten ontvangen bericht en hoeven zich niet opnieuw aan te melden. Er wordt een wachtlijst voor deze cursus bijgehouden.