Ga terug

Aanmeldformulier Oktobermaand Kindermaand 2019

Aanmeldformulier Oktobermaand Kindermaand 2019

logo oktober kindermaand

Oktober Kindermaand stimuleert kinderen van 4 tot en met 12 jaar in oktober met hun ouders en/of grootouders activiteiten te bezoeken in of rondom erfgoed-, kunst- en cultuurinstellingen en natuur- en milieuorganisaties. Op alle zaterdagen en zondagen in oktober kunnen zij op laagdrempelige wijze kennis maken met culturele instellingen en activiteiten waaraan zij gratis mogen meedoen. De kinderen mogen bij musea naar binnen, kunnen meedoen aan originele workshops, meelopen met spannende rondleidingen en speurtochten of theater- en dansvoorstellingen bezoeken.

Oktobermaand Kindermaand wordt in de provincie Groningen georganiseerd door Erfgoedpartners. Dat betekent dat:

 • Het programma met uw activiteiten wordt gepubliceerd op www.kindermaand.nl.
 • Contacten met deelnemers, scholen en de pers worden onderhouden
 • De volgende materialen worden ontwikkeld en verdeeld
  • Affiche
  • Stickerkaarten
  • Stickers
  • Prijzen voor een volledige stempelkaart.
 • Als startsein van de Oktobermaand Kindermaand wordt ieder jaar de Burgemeestersactie georganiseerd, waarbij de burgemeesters een school in hun gemeente bezoeken en een activiteit ondernemen.

Deelname is gratis voor zowel de kinderen als de instanties die de activiteiten organiseren. Voor volwassenen en materialen mag entree worden gevraagd.

Aanmelden kan in principe tot 1 oktober 2019. In verband met de publiciteit is het raadzaam om activiteiten eerder aan te melden. Bij vroege aanmelding ontvangt u het promotiemateriaal voor de zomervakantie en kunnen we uw activiteit eerder promoten via nieuwsbrieven en social media.

U mag dit jaar ook doordeweekse activiteiten bij ons opgeven, mits ze plaatsvinden in de herfstvakantie (21 tm 25 oktober). Deze activiteiten worden niet opgenomen op kindermaand.nl maar worden wel opgenomen in de UIT-agenda.

Algemene gegevens instantie

Gegevens van de contactpersoon

Contactgegevens van de instelling

Straatnaam en nummer

Gegevens voor reserveringen

Opmerkingen

Gegevens van de activiteit

Kosten & reserveringen

Tijden & data

(Deelname bij voorkeur op meer dan 1 dag)

Neemt u deel op de volgende data?

Speciale voorzieningen

Inhoud activiteit

Wanneer u op meerdere dagen verschillende activiteiten organiseert kunt u dat per dag noteren. Vergeet dan niet de datum en de aanvangstijd te vermelden.

Maximum file size: 5MB

Graag ontvangen wij geschikte foto’s voor de website. U kunt deze in de bestandsformaten JPEG(.jpg) of PNG(.png) aanleveren.