Ga terug

Aanmeldformulier Oktobermaand Kindermaand 2021

Aanmeldformulier Oktobermaand Kindermaand 2021

logo oktober kindermaand

Oktober Kindermaand stimuleert kinderen van 4 tot en met 12 jaar in oktober met hun ouders en/of grootouders activiteiten te bezoeken in of rondom erfgoed-, kunst- en cultuurinstellingen en natuur- en milieuorganisaties. Op alle zaterdagen en zondagen in oktober kunnen zij op laagdrempelige wijze kennis maken met culturele instellingen en activiteiten waaraan zij gratis mogen meedoen. De kinderen mogen bij musea naar binnen, kunnen meedoen aan originele workshops, meelopen met spannende rondleidingen en speurtochten of theater- en dansvoorstellingen bezoeken.

Oktobermaand Kindermaand wordt in de provincie Groningen georganiseerd door Erfgoedpartners en CGTC. Dat betekent dat:

  • Het programma met uw activiteiten wordt gepubliceerd op www.kindermaand.nl.
  • Contacten met deelnemers, scholen en de pers worden onderhouden
  • De volgende materialen worden ontwikkeld en verdeeld
    • Affiche
    • Stickerkaarten
    • Stickers
  • Als startsein van de Oktobermaand Kindermaand wordt ieder jaar de Burgemeestersactie georganiseerd, waarbij de burgemeesters een school in hun gemeente bezoeken en een verhaal voorlezen.

Deelname is gratis voor zowel de kinderen als de instanties die de activiteiten organiseren. Voor volwassenen mag entree worden gevraagd.

Aanmelden kan in principe tot 1 oktober 2021. In verband met de publiciteit is het raadzaam om activiteiten eerder aan te melden. Bij vroege aanmelding kunnen we uw activiteit eerder promoten via nieuwsbrieven en social media.

U mag ook doordeweekse activiteiten bij ons opgeven, zoals activiteiten in de herfstvakantie (16 tm 24 oktober).

Algemene gegevens instantie

Gegevens van de contactpersoon

Contactgegevens van de instelling

Straatnaam en nummer

Gegevens voor reserveringen

Opmerkingen

Gegevens van de activiteit

Kosten & reserveringen

Tijden & data

(Deelname bij voorkeur op meer dan 1 dag)

Neemt u deel op de volgende data?

Speciale voorzieningen

Inhoud activiteit

Wanneer u op meerdere dagen verschillende activiteiten organiseert kunt u het beste per activiteit dit formulier invoeren.
Maximale uploadgrootte: 5MB
Graag ontvangen wij geschikte foto’s, die wij rechtenvrij kunnen gebruiken voor de website en onze nieuwsbrief. U kunt deze in de bestandsformaten JPEG(.jpg) of PNG(.png) aanleveren. Wanneer het uploaden niet lukt kunt u de foto ook mailen naar: kindermaand@erfgoedpartners.nl.

Duurzaamheid

Graag besteden we op www.kindermaand.nl het hele jaar door aandacht aan uw kinderactiviteiten. Wanneer u dit wenst hebben we een korte omschrijving van uw organisate nodig en een algemene link naar de activiteiten door het jaar heen.